Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του λογιστικού γραφείου ξεκίνησε

Περάστε στην ψηφιακή εποχή και βελτιώστε τον τρόπο που τρέχετε όλες τις καθημερινές σας εργασίες. Εκμεταλλευθείτε τις ικανότητες των ανθρώπων σας, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων και κερδίστε περισσότερα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Ευχρηστία

 

Το εντυπωσιακά φιλικό περιβάλλον εργασίας του ολοκαίνουργιου PBS ONE, σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα πιο εύκολα, με λιγότερες χειροκίνητες καταχωρίσεις και κλικ. Η νέα απλοποιημένη οθόνη εργασίας σας δίνει τη δυνατότητα να τρέξετε άμεσα όλες τις καθημερινές σας εργασίες πιο γρήγορα και αξιόπιστα από ποτέ.

Ταχύτητα

 

Ξεχάστε τις χρονοβόρες εργασίες! Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που δημιουργούν οι νέες τεχνολογίες του PBS ONE και απλοποιήστε πλήρως τη δουλειά σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και εξοικονομείστε καθημερινά σημαντικό χρόνο και χρήματα, εξυπηρετώντας ακόμη καλύτερα τους πελάτες σας.

Με επίκεντρο τις
πραγματικές ανάγκες
του λογιστή

Αξιοπιστία

 

Το PBS ONE αξιοποιεί σύγχρονες πρακτικές και πρότυπα μοντέλα που μετατρέπουν τη διαχείριση του λογιστικού σας γραφείου σε μία ασφαλή διαδικασία. Διασφαλίζοντας την πλήρη εναρμόνιση με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις, το PBS ONE παρέχει παράλληλα μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στη διαχείριση των δεδομένων των πελατών σας.

Όλες οι λειτουργίες του λογιστικού γραφείου σε μία και μόνο εφαρμογή

 • Γενική Λογιστική
 • Έσοδα-Έξοδα
 • myDATA
 • Δηλώσεις
 • Έντυπα
 • Μαζικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
 • Πρότυπα
 • ΜΥΦ

Ολοκληρωμένη λογιστική και φορολογική διαχείριση για επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία.

Πλήρης διασύνδεση, κορυφαία τεχνολογία, μέγιστη ταχύτητα και ευχρηστία, πληρότητα διεργασιών, δημιουργούν σήμερα ένα λογιστήριο του αύριο.

Ολοκληρωμένη λογιστική και οικονομική διαχείριση των απλογραφικών βιβλίων.

Πλήρης διασύνδεση, κορυφαία τεχνολογία, μέγιστη ταχύτητα και ευχρηστία, πληρότητα διεργασιών, δημιουργούν σήμερα ένα λογιστήριο του αύριο.

 

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η εφαρμογή περιλαμβάνει έτοιμες οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα ΕΛΠ, παραμετροποιημένες και ενημερωμένες από την επιστημονική ομάδα της Prosvasis. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα εύκολης προσαρμογής των οικονομικών καταστάσεων στις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Οι καταστάσεις ενημερώνονται αυτόματα από τα λογιστικά υποσυστήματα της εφαρμογής απλογραφικά ή διπλογραφικά. Επιπλέον σας παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης των οικονομικών καταστάσεων ακόμα και από εξωτερικές πηγές (αρχεία excel κ.λπ.).

Τέλος, η εφαρμογή επιτρέπει τη σύνταξη και υποβολή των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το Prosvasis Business Suite One (PBS ONE) είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις αλλαγές που επιφέρουν τα Ηλεκτρονικά βιβλία (myDATA).

Μέσω της εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα να χαρακτηρίσετε, να αποστείλετε αλλά και να συγχρονίσετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα για την ορθή συμπλήρωση των Ηλεκτρονικών βιβλίων (myDATA).

Περιλαμβάνει όλα τα φορολογικά έντυπα (E1, E2, E3, ΦΕΝΠ, Ε9 ΕΝΦΙΑ, Είσπραξη Κερδών, Α21, ΕΦΑ κ.λπ.) καθώς και νέο σχεδιασμένο έντυπο ανάλωσης κεφαλαίου με αυτόματη ενημέρωση από τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν στο Τaxis για όσα χρόνια πίσω επιθυμούν οι φοροτεχνικοί.

Διατηρεί μόνιμο και σταθερό αρχείο των φορολογούμενων και όλων των εντύπων που έχουν υποβληθεί γι’ αυτούς ανά έτος

Αυτόματη σύνδεση και υποβολή των εντύπων στο TAXIS με το πάτημα ενός κουμπιού

Πλήρης διαχείριση όλων των εντύπων δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα συνολικής εσωτερικής διαχείρισης από μια και μόνο οθόνη.


 

Συνδεθείτε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και με τους πελάτες που είναι περασμένοι στο PBS, κατεβάστε τα στοιχεία τους και ελέγξτε εάν δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα με ένα μόνο κλικ!

Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 120 κατηγοριοποιημένα έντυπα για εύκολη αναζήτηση και εντοπισμό όπως :

 • αιτήσεις (προς ΙΚΑ , νομαρχία , ΟΑΕΔ , ΟΑΕΕ κ.α.)

 • βεβαιώσεις (βεβαιώσεις αμοιβών ΔΣ , βεβαίωση αμοιβών ελεύθερου επαγγελματία , μερισμάτων ,ορισμού DPO κ.α.)

 • καταστατικά (προ τυποποιημένα καταστατικά όλων των τύπων των εταιρειών ,συμφωνητικά λύσεων εταιρειών κ.α.)

 • πρακτικά (πρακτικά διαφόρων τύπων για ΑΕ , ΕΠΕ )

 • μισθωτήρια ( μισθωτήρια επαγγελματικής στέγης , κατοικίας κ.α.)

 • συμφωνητικά ( συμφωνητικό παροχής λογιστικών εργασιών , παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών , εργασίας τεχνικού ασφαλείας κ.α.)

Τα έντυπα αυτά αλληλοεπιδρούν με την υπόλοιπη εφαρμογή για άντληση στοιχείων και αυτόματη συμπλήρωση τους , είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμα από τον χρήστη και μεταβάλλονται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες . Επίσης δίνεται η δυνατότητα ο χρήστης να δημιουργήσει και να κατηγοριοποιήσει νέα έντυπα για να καλύψει οποιαδήποτε εσωτερική ή μη ανάγκη απαιτείται

Μέσω του εργαλείου αυτού ο χρήστης έχει την διαχείρισης των παραστατικών που πρέπει να υποβληθούν στο taxis . Τα κυριότερα σημεία του είναι :

 • Εμφάνιση των παραστατικών ανά κατηγορία , ανά τύπου παραστατικού , ανά υποκατάστημα , ανά πελάτη \ προμηθευτή

 • Εισαγωγή αποκλίσεων από το taxis και σύγκριση των καταχωρημένων παραστατικών με αυτά των πελατών προμηθευτών . Εμφάνιση των αποκλίσεων μεταξύ των δύο . Δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης αποκλίσεων για μείωση λαθών

 • Παραγωγή αρχείου xml και αποστολή στην υπηρεσία του taxis

 • Καταγραφή ιστορικού αποστολών με στοιχεία όπως τύπος περιόδου (μηνιαία, τριμηνιαία, ετήσια) , τύπος δήλωσης (προσθέση , αντικατάσταση , ενημέρωση, διαγραφή) καθώς και τον αριθμό και ημερομηνία υποβολής

Ένα σημαντικό εργαλείο που αφορά τις καταστάσεις ΚΕΠΥΟ που υποβάλλονται από το 2014 και έπειτα .